1 december 2021

Betere rapportages en geavanceerdere mogelijkheden dankzij Power BI

2 min read

Als je werkt in een organisatie waar veel met data wordt gewerkt, heb je vast wel eens gehoord van de tool Power BI. Dit is een tool die data uit verschillende bronnen met elkaar combineert, om zo diepgaandere verbanden en inzichten te kunnen geven op bepaalde vlakken die van belang zijn binnen jouw organisatie. Je kunt op deze manier goed op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en hier slim op inspelen, om zo competitief te blijven met de concurrent. Power BI onder de knie krijgen kun je eenvoudig doen met een speciale Power BI cursus. We vertellen je er vandaag meer over. 

Krijg Power BI onder de knie met behulp van een training

Wanneer je wil gaan werken met de tool Power BI, kan het verstandig zijn om een cursus te volgen. Zo krijg je op korte termijn de tool volledig onder de knie, zodat je er het meeste voordeel uit kan halen voor jouw bedrijf. Leer Power BI is een bedrijf dat verschillende trainingen aanbiedt op het gebied van Power BI en DAX. Deze trainingen worden aangeboden op verschillende niveaus, voor zowel beginnende gebruikers als de echte gevorderde gebruiker. Enkele cursussen duren slechts één dag, waardoor jij snel een hoop bruikbare informatie opdoet over Power BI en deze kan toepassen binnen jouw organisatie. Andere cursussen zoals de DAX beginnerscursus duren bijvoorbeeld twee dagen. 

Meer informatie?

Mocht je meer informatie willen over de tool en de beschikbare cursussen ervoor, kun je het best even de website van Leer Power BI zelf raadplegen. Naast een uitgebreide uitleg per cursus, kun je hier ook alvast kennismaken met de trainer van de gegeven trainingen. Zo weet je goed wat je kunt verwachten en kun je doelgericht een keuze maken welke training het beste aansluit op jouw verwachtingen en behoeftes. Ook kun je je via de website meteen inschrijven voor één of meerdere cursussen. De trainingen kunnen zowel klassikaal, als online via teams of op kantoor gegeven worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *