20 januari 2022

BHV Eindhoven

2 min read

Op zoek naar een cursus BHV in Eindhoven? Zoek dan niet verder en kijk snel naar G4S veiligheidstrainingen beschikbaar in Eindhoven. De locatie van de G4S veiligheidstrainingen ligt in, Ekkersrijt, Son en Breugel, net buiten Eindhoven en verzorgt BHV cursussen. Hieronder vallen de basis cursussen, maar ook de herhaling van de BHV cursus. Je kunt hier zelfs een cursus doen om hoofd of ploegleider BHV te worden. Zo kan je een verantwoordelijke en leidinggevende functie aannemen.

GS4 veiligheidstrainingen BHV Eindhoven

De BHV Eindhoven locatie voor de G4S veiligheidstrainingen ligt dus in Son en Breugel, net buiten Eindhoven. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en kan door iedereen gevonden worden. Als je in Eindhoven woont, is het sowieso dichtbij en de perfecte locatie voor een BHV cursus. Op deze locatie kun je een oefenkantoor en zeven leslokalen vinden. Deze locatie is beste plek om het blussen van een brand te trainen, zeker niet onbelangrijk. Hiervoor heeft de BHV Eindhoven locatie verschillende materialen. Om er echt een uitje van te maken, zit er een restaurant en ruimte voor teambuilding op de locatie.

Cursus voor hoofd of ploegleider BHV

Op de BHV Eindhoven locatie, kun je ook een training voor hoofd of ploegleider BHV volgen. Dit is vooral bedoeld voor organisaties waarbij er meerdere bhv’ers zijn. Hierbij is het dan gunstig om iemand aan te wijzen die deze ploeg kan leiden en hier hoofd voor kan zijn. Degene kan de bhv’ers dan begeleiden in een noodsituatie. Er zijn ook twee hoofd BHV trainingen op de BHV Eindhoven locatie: namelijk BHV hoofd strategisch en BHV hoofd operationeel. Een strategisch hoofd richt zich op oefenplannen en het hoofd operationeel op wetgeving, nazorg en evaluatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *