Vorig jaar hebben wij besloten dat wij ons bedrijf moesten gaan verbouwen. Het werd simpelweg te klein voor als ons personeel. We konden natuurlijk ook uitkijken naar een groter kantoorpand, maar de ligging van ons huidige pand was perfect, dus wij wilden daar niet weg. Omdat wij buiten voldoende ruimte hadden, konden wij makkelijk een stuk aanbouwen en binnen het een en ander verbouwen. Dit besloten wij dan ook al snel. Wel moesten wij een oplossing vinden voor een aantal spullen van ons. Deze konden namelijk niet in het gebouw blijven staan tijdens de verbouwing. De oplossing vonden wij op www.gebrvermeertransport.nl.

Container huren

Via Gebr. Vermeer transport konden wij een containerverhuur realiseren. Deze container konden wij op ons eigen terrein laten plaatsen. Daar kon hij blijven staan zo lang wij dat wilden. Dit was voor ons ideaal, omdat wij de spullen zo dus toch altijd bij de hand hadden. Dit was dus de perfecte oplossing voor ons.

Afspraken nakomen

Wij hebben contact opgenomen met Gebr. Vermeer transport en met hen besproken wat wij nodig hadden en voor hoelang. Op de afgesproken datum werd de container gebracht en hij werd op de, door ons uitgekozen, plaats neer gezet. Helaas duurde de verbouwing iets langer dan gepland, maar ook dat was geen probleem, wij mochten de container zo lang laten staan als nodig was. Perfect dus! Gebr. Vermeer transport is een bedrijf wat zijn afspraken nakomt en waar je echt iets aan hebt!