20 januari 2022

Dit is waarvoor je een tachograaf app kunt gebruiken

2 min read

Een tachograaf app… Wellicht heb je er wel eens van gehoord. Bij gebruik van een tachograaf ben je verplicht een chauffeur deze rij- en rusttijden te geven. Door deze applicatie te gebruiken, kun je een actueel overzicht maken van alle dagelijkse rust, rust en status. Naast deze functie bevat de applicatie ook een overtredingspagina. Je kunt zelf een bepaalde tijdsperiode instellen en kijken wat er in deze tijdsperiode gebeurt. Superhandig dus als je in een bedrijf te hebt met chauffeurs die verplicht zijn een tachograaf bij te houden. In dit artikel vertellen we graag wat meer over waar je een tachograaf app allemaal voor kan gebruiken. 

Handig voor de chauffeurs

Als de chauffeurs de app hebben gedownload dan kunnen chauffeurs makkelijk routes terugvinden. Ook als er wijzigingen zijn in het schema kunnen zij dit makkelijk zien. Dat is natuurlijk handig voor de chauffeurs. Wat daarnaast ook nog handig is dat je als opdrachtgever kan zien waar en hoe snel de chauffeur rijdt. Als er een ongeval heeft plaatsgevonden kan je op die manier makkelijk terugzien wat en waar het is misgegaan. Bovendien kan je ook in de gaten houden of de chauffeurs zich aan de pauzes houden zodat alles veilig verloopt. De app is dus niet alleen makkelijk en fijn voor de chauffeurs het zorgt ook nog voor meer veiligheid!

Een app die je echt nodig hebt!

Een tachograaf app is dus echt een app die je nodig hebt als je een bedrijf hebt in de logistieke branche. Voor de chauffeurs is het fijner werken maar ook voor de planners en opdrachtgevers zitten er veel voordelen aan de app. Bovendien zorgt de app ook nog eens voor extra veiligheid. Je kan de app van Data2Track gebruiken. Deze app zorgt voor de optimale ervaring zodat iedereen in het bedrijf nog fijner kan werken. Wacht dus niet langer en kijk naar de mogelijkheden die er zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *