Het BHV oproepsysteem kan via een app plaatsvinden. Niet meer ouderwets via een piepersysteem waar u alleen een melding op krijgt. Maar via een app waar uitgebreide informatie in te vinden is. Zo weet u precies waar het is en wat er aan de hand is. Dit draadloze oproepsysteem, of piepersysteem zoals vele het nog steeds noemen, alarmeert individueel of in groepsverband alarmontvangers. Optioneel is direct in het tekstdisplay zichtbaar waar de melding vandaan komt. Via de sneltoetsen kunt u snel berichten versturen naar de draadloze alarmontvangers, maar ook naar telefoons via een app. Het is ook mogelijk om een koppeling te maken met intranet, internet of telefooncentrale. Zo kunt u meerdere collega’s op de hoogte stellen over de situatie.

bhv oproepsysteem

Betrouwbaarheid

Door te werken met een app, is een zeer hoge betrouwbaarheid gewaarborgd. Zo heeft netwerkuitval of stroomuitval geen effect op de bereikbaarheid van uw organisatie. Dit gaat allemaal via bereik van de huidige provider. De huidige oproepsystemen zijn standaard te koppelen aan uw telefoon waardoor u een hybride oplossing heeft voor een snelle alarmering van uw BHV organisatie. Op het moment dat uw medewerkers geen mobiele telefoon heeft, kan er een pieperssysteem aan gekoppeld worden. Dit geeft echter alleen niet de hoeveelheid informatie waar u naar op zoek bent.

Beschikbaarheid

Dit BHV oproepsysteem werkt via locatiedeling en biedt uw bedrijf de mogelijkheden om een actueel overzicht te krijgen van de beschikbaarheid van uw BHV organisatie. Waar zijn de BHV’ers en misschien nog een belangrijkere vraag, wie is er in het bezit van een geldig BHV- diploma. U kunt ervoor kiezen om alleen gebruikers te alarmeren die aanwezig zijn of zich in een bepaald deel van het gebouw bevinden of die bijvoorbeeld BHV’er zijn. Het systeem kan ingezet worden voor zowel niet BHV’ers en wel BHV’ers. Een BHV oproepsysteem met automatische aan- en afwezigheid zorgt voor een effectieve en slagvaardige organisatie.

bhv oproepsysteem

Opkomstbevestiging

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een BHV oproepsysteem via een app? Hoe een app volledig ingevuld kan worden naar aanleiding van uw wensen? Een app waar de logistieke plannen en protocollen in verwerkt kunnen worden? Dan bent u bij Safequard aan het juiste adres. U kunt dit bedrijf vrijblijvend benaderen en zij komen op locatie kijken en vertellen over de mogelijkheden. U kunt ze bereiken via (0) 85 902 1090 of via het e-mailadres info@safeguardapp.nl.