Ik wilde een paar t-shirts en jassen laten borduren ik zocht naar een borduurservice die het logo van ons bedrijf op de shirts en jassen kon borduren. Een collega had dit al eens eerder laten doen en was toen zeer tevreden over het werk wat www.borduurstudiogeldrop.nl had geleverd.Het Dat was voor mij een goede reden om de website te bekijken. Ik heb daarna gelijk een berichtje gestuurd. Al heel vlug kreeg ik antwoord. Ik was heel even bang dat de borduursels al snel zouden loslaten van de kleding. Toen ze mij vertelde dat het garen van hoogwaardige kwaliteit was en de garantie gaven dat de borduursel slijtvast waren gaf ik de bestelling door.

Hele snelle levering en prachtige borduursels

De jassen en de t-shirts werden al heel snel geleverd en de borduursels zagen er keurig netjes en verzorgd uit. Ik was zeer tevreden over het werk wat ze geleverd hadden. Kort daarna had ik nog een paar t-shirts en jassen nodig. Uiteraard hoefde ik niet lang na te denken waar ik de kleding zou laten borduren. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een goede borduurservice die overigens ook nog eens heel betaalbaar is.