20 januari 2022

Emmers bedrukken met logo

2 min read

Kwalitatief hoge emmers bedrukken met logo voor uw bedrijf nodig? Dan is dit de site die u zoekt. Wij zijn de grootste emmer leverancier van Nederland met ruim dertig jaar ervaring. U kunt hier terecht voor emmers in verschillende kleuren en/of maatinhouden met uw eigen bedrukking.

De bedrukking van uw emmers

Wij zijn in Nederland als enige gespecialiseerd van het bedrukken van emmers. De techniek die wij toepassen om een perfecte bedrukking te krijgen heet zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt inkt nauwkeurig met behulp van een zeef op het voorwerp gedrukt. Wij gebruiken deze techniek, omdat het een zeer nauwkeurige manier is en hoge kwaliteit biedt. Na het bedrukken van de emmers met logo verpakken we de emmers zeer goed om geen schade op te lopen tijdens het verzenden.

Gratis offerte of proefdruk

Wij bieden u natuurlijk de mogelijkheid om een gratis offerte aan te vragen. Om u echt onze kwaliteit te garanderen kunnen wij u ook voorzien van een gratis proefdruk. Emmers bedrukken met logo voor uw bedrijf moet natuurlijk wel aan uw wensen voldoen. Het logo voor op de emmers kunt u zeer eenvoudig aanleveren op onze website. Daarna ontvangt u binnen 24 uur een offerte van ons met daarbij een digitaal drukvoorbeeld van de emmers. Zoals eerder benoemd kunt u kosteloos een proefdruk aanvragen en de sample ontvangen om te zien hoe wij de emmers bedrukken met logo. Dat is zeer belangrijk voor de beoordeling van de kleur en kwaliteit van de bedrukte emmers. Eenmaal een offerte opgesteld en uw logo aangeleverd kunnen wij met uw akkoord starten met bedrukken. Onze levertijd is dan ook tien werkdagen in Nederland en in Belgie. In overleg kunnen wij ook kortere levertijden aandragen. Wij sturen de emmers altijd met een track en trace code, zodat u uw bestelling kunt volgen. Bij Emmer-shop is de klant natuurlijk koning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *