20 januari 2022

Emmers bedrukken met tekst, een kleine investering, grote resultaten

2 min read

Als je je bedrijf, sportvereniging of bijvoorbeeld hobbyclub bekend wilt maken, ga je je best ook op een originele manier voorstellen. Emmers bedrukken met tekst is een zeer originele manier om je boodschap over te brengen. Het kan gaan om een toepasselijke spreuk, de slogan van je bedrijf of een speciale wens. Denk bijvoorbeeld aan nieuwjaarsfeesten waarbij je je medewerkers extra wilt bedanken voor de inspanningen van het voorbije jaar. Of wil je je familieleden of collega’s eens extra verwennen met een geschenkenpakket? Een emmer met een leuke tekst op gedrukt is hiervoor dé ideale verpakking. Welke boodschap je ook wilt brengen, een emmer met tekst springt onmiddellijk in het oog. En wedden dat de ontvanger nog jaren lang jouw emmer zal gebruiken?

Bedrukte emmers voor bedrijven en particulieren

Als er nu één voorwerp is dat door iedereen en overal gebruikt wordt, is het wel een emmer. Laat emmers bedrukken met tekst en je maakt gratis publiciteit voor je onderneming. Kies een emmer in de kleur die past bij je firma of vereniging. Kies een leuke boodschap en maak de combinatie. Bouwbedrijven en schoonmaakploegen gebruiken heel vaak bedrukte emmers. Maar ook andere bedrijven hebben bedrukte emmers ontdekt. Denk bijvoorbeeld aan de carwash en klusjesmannen. Of wil je als particulier iemand een speciaal cadeau geven voor zijn verjaardag, Vaderdag of zomaar gewoon? Stop het vol leuke cadeautjes en je hebt een super geschenk!

Maak je keuze en bestel eenvoudig online

Emmers laten bedrukken met tekst en bestellen gaat makkelijk en snel: je doet het online. Kies het type van emmer. Je kiest tussen verschillen afmetingen en je kiest bijvoorbeeld voor een gerecycleerde emmer of een zwaarder model van emmer. Dan kies je de kleur en een leuke tekst. Meer hoef je niet te doen. Als je nog niet zeker bent van het resultaat, dan kun je een proefdruk krijgen. Zo zie je van tevoren hoe jouw bedrukte emmers er gaan uitzien. Ben jij benieuwd naar je bedrukte emmers en de reactie van je omgeving? Nog even wachten en ze komen er aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *