Bent u op zoek naar een handig relatiegeschenk? Wilt u uw werknemers verrassen met een originele eye-catcher die in de toekomst nog van pas komt? Laat dan emmers bedrukken met tekst en/of logo. Op een emmer is namelijk voldoende plaats voor uw logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap. Een emmer is veelzijdig en kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt, zowel binnenshuis als buitenshuis. Hij zal opvallen omdat hij overal mee naartoe kan worden genomen. Anderzijds kan een emmer ook een leuke give-away zijn wanneer u deze vult met leuke geschenken zoals bijvoorbeeld een fles wijn en wat borrelhapjes. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Emmers zijn er in allerlei kleuren, uitvoeringen en formaten

Bent u op zoek naar een originele manier van extra reclame? Wilt u meer naamsbekendheid verwerven op een opvallende maar vooral doeltreffende manier? Met een emmer bedrukt met tekst en/of logo zit u zeker goed. Het oppervlak is groot en kan maximaal worden benut voor uw boodschap of logo. Bovendien kan een opvallende kleur zorgen voor meer aandacht. Emmers zijn er in allerlei uitvoeringen, kleuren en formaten. Ook zijn er verschillende materialen mogelijk, afhankelijk van de beoogde toepassing. U kunt een emmer als relatiegeschenk dan ook helemaal afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Bent u op zoek naar een kleurrijke emmer of mag het wat neutraler? Wilt u graag een compacte emmer of eerder een emmer met ruime inhoud?

Emmers bedrukt op professionele manier

Wilt u emmers bedrukken met tekst en/of uw bedrijfslogo? Dit is een originele keuze die zal opvallen bij uw klanten en/of werknemers. U kunt deze helemaal personaliseren met keuze uit 1 tot 4 zeefdruk kleuren. Ook kunt u kiezen voor een full colour concept. Twijfelt u of uw ontwerp helemaal aan uw verwachtingen voldoet? Vraag dan een gratis proefdruk aan en laat uzelf overtuigen. De bezorging van zowel een proefdruk als het leveren van uw uiteindelijke bestelling gebeuren steeds veilig en snel.