1 december 2021

Encrypted mail versturen

1 min read

Eenvoudig een encrypted mail versturen. Bij Smartlockr kan je veilig een e-mail versturen. De invoering van de AVG zorgt ervoor dat u verplicht bent om zorgvuldig om te gaan met de informatie van je werkgevers en van je bedrijf. Er wordt dan wel aangeraden om een dienst te gebruiken waar je op kan rekenen. Zowel de bijlage en toegevoegde informatie in de mail worden nu geheel veilig verstuurd naar geadresseerde.

Wil je een ecrypted mail versturen?

Het is belangrijk dat je alle e-mails die je verstuurt veilig verstuurt worden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er informatie bij de verkeerde persoon komt. Vele doen hier niks mee als het perrongeluk verstuurt wordt. Maar er zijn ook mensen die juist als doel hebben om achter jou informatie te komen. Verder veranderd er niks. Je stuurt op dezelfde manier e-mails. Smartlockr helpt jou verder om de e-mails te beveiligen.

Wil je hier meer over weten?

Twijfel niet en neem contact met ons op. Smartlockr helpt jou graag met jouw vraag. Alle informatie staat ook op de website, dus kijk ook even rustig rond op de website. Bellen en mailen is mogelijk. Wij willen jou graag helpen. Smartlockr heeft een systeem ontwikkeld om zo snel mogelijk en zonder veel gedoe versleutelde e-mails te versturen.