20 januari 2022

Enorme keuze uit windschermen

2 min read
windschermen

Bij Xterior heb je een enorme keuze uit windschermen. Afhankelijk waarvoor je deze wilt gaan gebruiken, kan je een passend model vinden. Is het bijvoorbeeld voor gebruik in jouw eigen tuin, of meer voor zakelijk gebruik, voor op kantoor of zelfs op een terras voor een restaurant. Het is hier allemaal mogelijk. Mocht het zo zijn dat er in dit enorme assortiment geen passend model te vinden is, dan kan je een parasol ook laten maken. Geheel op maat en eventueel bedrukt met het logo of de naam van jouw bedrijf. 

Behalve de enorme service en het aanbod wat je hier allemaal kan vinden, hebben zij nog meer te bieden. Zoals de opslag van de schermen in de winter. Dat is echt geweldig want in deze periode maken zij ook nog de schermen schoon en repareren eventueel de modellen waar schade aan is. windschermen

Twee nieuwe windschermen gekocht

Voor op het terras van ons bedrijf zijn onlangs twee nieuwe schermen gekomen. De oude schermen hadden hun beste tijd wel gehad en wij waren wel toe aan iets nieuws. Vooral afgelopen zomer was het erg warm en zochten veel mensen schaduw onder de parasols. Hier hadden wij eerst twee kleine parasols staan. Deze waren veel te klein en je kon er amper met vijf personen onder zitten.

Inmiddels staan er nu twee zeer mooie modellen, die plaats geven aan meer dan 50 personen. Een klein verschil met de vorige modellen, maar wel erg mooi. Ons terras is nu volledig overdekt en dat heeft veel voordelen. Vooral omdat nu meerdere mensen tegelijk hieronder kunnen zitten. Bovendien geeft deze niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook de regen wordt op deze manier tegen gehouden.

Ben jij ook op zoek naar een grandioos moois scherm, dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Xterior. windschermen