20 januari 2022

Gekregen: loungeset opbergbox kussens

1 min read

Van mijn moeder heb ik afgelopen zomer een loungeset opbergbox kussens gekregen. Een cadeautje, omdat ze zo trots op mij was. Ik was hier erg van onder de indruk. Ik bestel eigenlijk altijd alles voor de tuin via Propetto, en kennelijk wist mijn moeder dit. Want de loungset kwam rechtstreeks van dit bedrijf af! Ik ben ontzettend blij met de materialen van dit bedrijf, omdat het altijd een goede kwaliteit is en je er lang mee kan doen. De kussens plaats ik in de avond in de box, waardoor ik er geen omkijken meer naar heb.

Een tuin vol gemoedsrust

Zo kan ik het wel zeggen, steeds wanneer ik in mijn tuin zit, voel ik een ontzettend rust en ontspannenheid. Het heeft iets moois om een fijne plek te hebben, waar je kan lezen, eten, je vrienden uitnodigen voor een borrel. Naast de opbergbox heb ik ook een groot terras waar genoeg ruimte is voor zeker acht personen. Dit is uiteraard enorm geschikt voor leuke feestjes, en ik kan niet wachten om deze te organiseren. Mocht je nou nieuwsgierig zijn geworden, neem dan eens een kijkje op de website. Ik raad je dit zeker aan! Mooie kwaliteit.