1 december 2021

Gesplitste, gepatchte en panelen – tweekleurige jeans zijn perfect voor de herfst

2 min read

Herfstmode en denim zijn bijna synoniem. Er is een veelvoud aan spijkerjacks, jurken en natuurlijk je beproefde spijkerbroek in verschillende wassingen. Maar als het erop aankomt om te beslissen welke kleur denim je dit seizoen precies gaat dragen, hoef je er niet meer één te kiezen. Voer de tweekleurige jeans in.

Gesplitst

Van voren naar achteren, linkerbeen naar rechterbeen, onze favoriete nieuwe denimstukken zijn samengevoegd om twee wassingen op te nemen. De multi-tone trend is verre van nieuw – we hebben contrasterende kleuren gezien op breisels, jurken en zelfs schoenen – maar het is misschien meer benaderbaar als het wordt toegepast op denim.

De trend houdt vast aan klassieke wassingen van denim, waardoor deze jeans net iets subtieler is dan een levendige eenkleurige broek. Het is de meest moeiteloze manier om de eenvoudige jeans- en T-shirtlook naar een hoger niveau te tillen.

Merken als ELV Denim, EB en PME LEGEND JEANS hebben hun versies gemaakt van oude, ongewenste spijkerbroeken en ze omgevormd tot gewilde upcycled-paren met een uniek gevoel.

Combineren

De jeans kan je combineren met verschillende kledingstukken. Zo kan je de jeans combineren met een leuke blouse of met een warme trui. Hoewel jeans synoniem zijn met hard werken en robuustheid, laten we eerlijk zijn, ze zijn niet de beste in het houden van je warm. Toch blijven ze een musthave in je kledingkast tijdens de koude maanden en overal daartussenin. Als je er deze winter goed uit wilt zien terwijl je je comfortabel voelt in je denim.

Shop bij Open32 de gesplitste, gepatchte en panelen tweekleurige jeans om nu te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *