20 januari 2022

Haal je nieuwe sanitair van Q1 Sanitair!

2 min read

Q1 Sanitair is dé aanbieder van badkamer en sanitair producten. Met showrooms in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en nog andere veertien steden kunnen consumenten terecht voor deskundig advies. Wat kun je precies van deze aanbieder verwachten en wat is het aanbod? Blijf gerust verder lezen en laat je inspireren!

Expertise

Q1 Sanitair heeft altijd vaste lage webprijzen online en in de showroom met meer dan 100 badmeubelen opgesteld tegen een scherpe prijs. Daarnaast heeft Q1 Sanitair een groot assortiment waarin iedereen wel een geschikte en betaalbaar sanitair of badmeubel kan kiezen!

Voor vragen omtrent badmeubels, spiegels, douche, baden, kranen, radiatoren, toiletten, wastafels, tegels en accessoires ben je goed gedekt bij deze aanbieder. Kortom, je kunt alles voor de badkamer vinden!

De complete badkamer

Badkamermeubelen bij Q1 Sanitair zijn verschillend en hebben een frisse look. Bij verzoeken om de complete badkamer te vernieuwen, ben je goed gedekt met persoonlijk advies van een van de medewerkers.

Badmeubel, wastafelkraan, wastafel, onderkast, badkamerkast en een spiegel zijn onmisbare onderdelen bij de aanschaf van een complete badkamer. Daarnaast is een douche onmisbaar bij de badkamer. Het beste is om per direct een doucheset aan te schaffen omdat de meeste producten al inbegrepen is in de doucheset.

Je zult hierdoor dus minder tijd kwijt zijn om nog eens onderling de producten te laten matchen, want in de complete doucheset ben je sowieso goed gedekt met goed passend interieur.

Ben je benieuwd naar de complete prijzen of heb je nog advies nodig? Aarzel niet en kom langs een van de zestien showrooms zonder afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *