Onlangs hebben wij heerlijk vegetarisch eten in Den Bosch gehad. Zowel mijn zusje als ikzelf eten al jaren geen vlees meer en daarom is het fijn om nu een restaurant te hebben gevonden die met deze doelgroep rekening houdt. De naam van dit restaurant is de 7evenden Hemel. Dit gastronomische restaurant heeft een geweldige keukenbrigade die er alles aan doet om van de lekkerste producten, de heerlijkste gerechten te maken.

Zodra je de menukaart bekijkt zie je de heerlijkste gerechten voorbij komen. Ook de gerechten zonder vlees zien er erg lekker uit.

Kom ook heerlijk vegetarisch eten in Den Bosch

Gisteren zijn wij wederom naar de 7evende Hemel geweest. Deze keer hebben wij hier een lunch gehad en ook dit is hier voortreffelijk. Wij hebben ons deze keer tegoed gedaan aan de salades. Een heerlijk salade met geitenkaas in een jasje van verse panko. Wij hebben nog net niet onze vingers erbij opgegeten, maar het scheelde weinig. Als afsluiter hebben wij onszelf getrakteerd op een heerlijk kopje koffie 7e Hemel, geserveerd met Bossche Bollenlikeur.

Heb je iets te vieren, of wil je een keer lekker uit eten, reserveer dan een tafel bij dit restaurant. Online kan je deze reservering al maken.