20 januari 2022

Hippe flaphoed

2 min read

Bekijk de hippe flaphoed bij Hatland. Op de website zie je de uiterst trendy flaphoed Leanora die in diverse kleuren te verkrijgen is. De verschillende kleuren zijn eenvoudig te bekijken, onder de afbeelding staat de prijs en daar weer onder bolletjes, als je zo’n bolletje aanklikt zie je de flaphoed in een andere kleur. Mocht bij nader inzien een flaphoed niets voor je zijn, Hatland heeft andere modellen hoeden, en dit voor zowel dames als heren. Misschien is een vissershoedje meer wat voor jou, of een vintage gleufhoed, of een Australische hoed? Hatland heeft het allemaal en het is op de website te bekijken.

Hatland heeft een grote collectie hoeden

Hatland heeft dus meer in het assortiment dan de flaphoed. Op de website kun je dan ook selecteren op functionaliteit van een hoed. Stel je wil een hoed die bescherming biedt tegen zonlicht, en dit omdat je niet zoveel antizonnebrand met een beschermingsfactor op je gezicht wil smeren. Aan de linkerzijde van de website kun je daarop selecteren. Hatland heeft ook hoeden van UPF50+ en die bieden optimale bescherming tegen zonlicht, ook al heeft de strorieten hoed zich meer bewezen. Gelijk vele hoeden die bescherming bieden tegen de zon heeft Hatland ook regenhoeden waar je het tropisch regenwoud mee door kan trekken.

Hoofddeksels hebben voordelen, kies de goede uit

De hoed heeft zich bewezen, maar dat geldt ook met een pet. Hatland heeft petten in het assortiment waardoor jij echt de keuze hebt. Daar nog bij heeft Hatland een flinke collectie mutsen die in de winter het hoofd warm kunnen houden. Op de website is veel informatie te lezen over de hoofddeksels en functionaliteit. De al omschreven UPF50+ krijgt een uitgebreide toelichting. Ook heeft Hatland hoeden en petten van Gore-Tex, een stof die zich aan alle kanten bewezen heeft. Bekijk de website, bekijk de flaphoed, gleufhoed, vintage hoeden, vissershoed, en de vele petten en mutsen en maak je keuze welk bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *