18 oktober 2021

Hoe maak je een eigen kalender?

1 min read

Veel mensen vinden het leuk om wat persoonlijke dingen in hun huis te hangen. Voor sommige is dit een mooi fotolijstje, maar andere kiezen ervoor om hun eigen kalender te maken. Een kalender maken kan tegenwoordig enorm makkelijk, aangezien er allerlei software is ontwikkeld waardoor je eenvoudig op het internet al je eigen kalender kan ontwerpen. Door je eigen foto’s op een kalender te zetten word je elke maand herinnerd aan leuke herinneringen uit het verleden.

Prijs

Je zal wel denken: het maken van een kalender is toch enorm duur? Maar dit valt reuze mee! De prijzen van kalenders variëren enorm door de verschillende maten. De goedkoopste kalenders kan je al vinden voor rond de acht euro en de duurste liggen ongeveer op 25 euro. Hiernaast heb je ook nog speciale bureaukalenders en jaarkalenders. Er is dus allerlei keuze!

Hoe maak ik mijn eigen kalender?

Je eigen kalender kan je makkelijk maken op www.hetfotoalbum.nl! Het handige van deze website is dat je geen computer nodig hebt om een kalender te ontwerpen. Je kan namelijk makkelijk een kalender ontwerpen via je telefoon. Het is een online software die zowel op je telefoon als op je computer gebruikt kan worden gebruikt. Er is zelfs een optie om offline je kalender te ontwerpen wanneer je de software op je apparaat downloadt, hoe handig is dat!