1 december 2021

Horeca Overkapping

1 min read

Bij een horecagelegenheid kunt u een terras haast niet wegdenken. Een terras met een horeca overkapping is een perfecte plek om mensen aan uw horecagelegenheid te binden. Mensen zitten tijdens slecht weer vaak liever niet op een terras. Xterior heeft de oplossing om ervoor te zorgen dat uw terras met goed en slecht weer altijd vol zit. 
Door een horeca overkapping over uw terras aan te brengen zorgt u ervoor dat ook tijdens slecht weer mensen heerlijk buiten kunnen zitten. De overkappingen worden bij Xterior op maat gemaakt. De kwalitatieve overkappingen zijn perfect bestendig tegen minder prettige weersomstandigheden. De schermen zijn bestand tegen omstandigheden tot wel windkracht tien. 

Kwalitatief en mooie horeca overkapping

Aan de kust hebben we vaak last van harde wind en een af en toe een bui. Dit is ongunstig voor het terrasbezoek. Ik run al velen jaren mijn eigen strandtent en heb dan ook vaak te maken gehad met de wisselende weersomstandigheden. Sinds kort heb ik de horeca overkapping van Xterior. De overkapping zorgt voor een droge en windstille omgeving waarin mensen heerlijk kunnen genieten. Door de overkapping heb ik ondanks slecht weer altijd mijn terras volzitten.

Ik ben zeer tevreden over de Horeca overkapping van Xterior en raadt u ook aan om eens een kijkje te nemen op de website van het bedrijf.