Staat er een grote klus op de planning, maar heeft u niet genoeg hoogwerkers om deze te klaren? Dit kan lijken op een ramp, maar deze situatie is simpel te verhelpen. Tegenwoordig kunt u heel gemakkelijk hoogwerkers en andere machines huren bij diverse partijen. De partij die wij hiervoor aanbevelen is Hoogwerkt. Via deze partij kunt u online diverse machines huren om u te helpen bij uw klus. Van kniktelescoophoogwerkers tot aan schaarhoogwerkers en van een mini hijskraan tot aan een aanhangerhoogwerker, bij Hoogwerkt vindt u het allemaal. Bij deze partij huurt u de machines per uur. Huurt u een hoogwerker 1,5 dag? Dan betaald u ook enkel en alleen voor die 1,5 dag. Bij Hoogwerkt begint u met een starttarief en hier worden de uren bij op geteld. Veel partijen huren per dag en hierdoor betaald u vaak teveel. Deze kostenbesparing is echter niet het enige voordeel van deze partij. Bent u benieuwd naar de andere voordelen? Wij vertellen het u graag in deze blog.

Autohoogwerker

De voordelen van Hoogwerkt

Het huren per uur is niet het enige voordeel van Hoogwerkt. Ook worden er bij deze partij geen extra brandstofkosten in rekening gebracht. Dit komt doordat Hoogwerkt de CO2 uitstoot van haar klanten wil verlagen. Bij deze partij kunt u vrijwel alleen maar elektrische machines huren die voorzien zijn van een krachtige lithium batterij. Deze batterij kan het minimaal een volledige dag volhouden zonder opnieuw opgeladen te worden. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de brandstof en u kunt een gehele dag onbezorgd, comfortabel, duurzaam en kosteneffectief aan het werk. Naast dat Hoogwerkt de CO2 uitstoot van haar klanten wil verlagen, willen zij ook de huurkosten van de klant verlagen en het comfort voor de klant verhogen.

Masthoogwerker

Welke hoogwerker past het best bij de klus?

Weet u niet zeker welke hoogwerker u moet kiezen voor uw klus? Maakt u zich geen zorgen. Hoogwerkt heeft een handige machine selector waar u eenvoudig de details van de klus in kunt vullen waarna vervolgens de geschikte hoogwerkers worden getoond. Komt u er met deze handige tool nog niet helemaal uit? Geen probleem. Neem gerust contact op met de specialisten van deze partij. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende machines in hun assortiment en zij helpen u graag verder.