18 oktober 2021

Leuke kledingtips voor casual friday op kantoor

2 min read
korting

Steeds meer bedrijven doen aan casual friday. Dit is de werkdag waarbij je niet een op-maat gemaakt pak hoeft te dragen. Je mag eindelijk je lievelingskleding aan doen naar werk zonder raar aangekeken te worden. Toch zitten er wat regels verbonden aan casual friday. Wat de een netjes vind, kan bij de ander overkomen als slordig en ordinair. Zo vinden de meeste mensen een broek met gaten echt een dikke no go! Wil jij weten waar je rekening mee moet houden en wat go’s en no go’s zijn op casual friday? Lees dan snel verder.

Een spijkerbroek

Een mooie jeans is zeker een go tijdens casual friday. Op veel kantoren mag dit zelfs de hele week gedragen worden, zolang je maar een mooi blousje erop draagt. Op sommige kantoren mag je alleen een zwarte spijkerbroek maken en op casual friday een andere kleur. De jeans is het perfecte item voor casual friday.

Zoals ik net wel al aangaf is het belangrijk dat je spijkerbroek geen gaten heeft. Daarnaast is het ook niet aan te raden om een broek met rafels aan de onderkant te nemen. Dit zijn echt twee no go’s.

Gympen

Gympen zijn zeker go’s op casual friday, in tegenstelling tot slippers. Dit zijn zeker no go’s en worden in veel bedrijven dus ook echt niet getolereerd. In sommige bedrijven mogen vrouwen dit nog wel eens aan maar probeer je teenslippers liever voor het weekend te bewaren.

Gympen zijn dus wel geschikt maar probeer er wel rekening mee te houden dat je soort van nette gympen aanschaft. Heb je deze niet? Schaf deze dan aan met mooie kortingen van e-kortingscode. Nike heeft bijvoorbeeld hele leuke gympen waarbij ze ook nog eens geschikt zijn voor casual friday, als voor het uitgaan. Ideaal dus!

Leuke tips voor casual friday. Wat ga jij vrijdag aantrekken?