18 oktober 2021

Nieuwe vloertegels 90×90

1 min read
vloertegels 90x90

Tegelvloeren zijn een mooi, duurzaam materiaal voor huizen in alle maten, stijlen en tijdperken. Wanneer het echter tijd is om te beslissen welke tegelgrootte moet worden gebruikt, beginnen er veel vragen te ontstaan: hebben grotere tegels de neiging om een ​​kleine kamer groter te laten lijken?

Megagroot = supermooi

vloertegels 90x90

Deze prachtige extra grote tegels zijn geschikt voor muren en vloeren, zowel binnen als buiten, en zijn verkrijgbaar in afmetingen vloertegels 90×90 cm, waardoor grote oppervlakken gemakkelijk kunnen worden bedekt met minimale lelijke voeglijnen. De diverse mega large tegelcollectie bevat subtiele patronen zoals hout- en betoneffecten en zorgt voor verbluffend realistische reproducties van natuursteen en populaire soorten marmer. Mega-tegels zijn zowel extra groot als licht van gewicht, maar ook twee keer zo sterk volgens onafhankelijke tests.

Tegels ook online bestellen!

Omdat het huidige interieurontwerp steeds meer neigt naar het kleurontwerp, worden de tegels steeds modieuzer en het toepassingsgebied is erg breed. Stuur ons jouw wensen of afmetingen van met vermelding van eventuele bevestigingsmaterialen, ondervloeren enz, en wij zullen je een offerte sturen.

Bestellingen kunnen we telefonisch verwerken, de details controleren of je kunt rechtstreeks via onze online winkel kopen.