20 januari 2022

Op zoek naar een vloerkleed?

1 min read

Ben je opzoek naar een vloerkleed, dan ben je aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we de belangrijkste aspecten rondom het aanschaffen van moderne vloerkleden. Ook geven we advies hoe je deze vloerkleden kan matchen met je interieur. Veel leesplezier!

Match het met je interieur

Het belangrijkste eigenschap van een vloerkleed of tapijt is, dat het goed te matchen is met je interieur. Denk hierbij aan bankstellen, tafels, stoelen en ander meubilair. Probeer altijd gelijk soorten kleuren te gebruiken, dat is mooier dan te veel kleuren. Houd het op drie verschillende kleuren.

De slaapkamer

De slaapkamer kan wel kleurrijke vloerkleden bevatten. Dit is puur omdat jijzelf voornamelijk in je kamer bent waardoor wat kleur wel mooi kan zijn in je kamer.

Nu we ook vooral thuis moeten werken, kan het lonen om het interieur iets aan te passen, omdat je hierdoor wat levendigheid kan brengen naar je werkplek/kamer.

Variatie kan lonen

Probeer vaak te variëren met kleuren. Je kan hierbij dus ook gebruik maken van het vloerkleed van de woonkamer. Probeer eens in de zoveel tijd te veranderen van het kleed.

Switch het kleed van de woonkamer naar je eigen kamer en ook andersom. Je zult merken dat er steeds meer levendigheid in je kamer zal komen!