Jij gaat trouwen? Van harte gefeliciteerd! De hoogste tijd om diverse trouwlocaties in Rotterdam te mogen bezoeken! Vergeet overigens het regelen van de taart, de jurk en nog veel meer niet. Eigenlijk komt er een hoop bij kijken wanneer je gaat trouwen. Maar zodra het dé dag is, dan valt alle stress en zorgen van je af! Heerlijk om te mogen genieten toch?

Zelf weet ik als geen ander dat het organiseren van een huwelijk behoorlijk wat tijd kost. Dan nog niet gesproken over de tegenslagen die ik tegen kwam. Enfin, dat is allemaal achter de rug en wij hoeven alleen nog maar te wachten tot onze dag aangebroken is. Zo hebben wij er specifiek voor gekozen om bij Hotel Pincoffs ons huwelijk te volbrengen.

Contact gezocht met dit bedrijf

Aangezien ik maar al te graag wilde weten wat zij voor ons konden realiseren, zijn wij hun gaan contacteren. Een vriendelijke medewerker nodigde ons graag uit zodat wij het hotel zelf konden bekijken. Zowel de locatie alsmede de diverse hapjes konden wij ervaren. Hieruit bleek maar weer dat dit bedrijf wel degelijk weet hoe dat het hoort te zijn!