Ik houd van foto’s in huis, ze zeggen meteen wat over de bewoners en geven interieurs een persoonlijk tintje. Maar ik houd ook van modern en strak, dus foto’s in lijstjes passen niet zo bij mijn smaak. Ze leiden voor mij af waar het om draait, de foto. Toen ik privé voor het eerst een foto op plexiglas printen wilde, zag was ik dus aangenaam verrast.

Het combineert het persoonlijke van foto’s met een moderne, strakke uitstraling. Je krijgt een kraakhelder resultaat en ze blijven veel langer mooi dan een foto in een lijstje!

Spelen met licht

Het leuke aan een foto geprint op plexiglas, vind ik het effect van het licht op de foto. Omdat het materiaal doorzichtig is, net als glas, komen de kleuren levensecht over en wisselt de uitstraling van de foto gedurende de dag.

Ook in een modern nieuw bedrijfspand vind ik een logo geprint op plexiglas, of een foto van het oude pand of iets dergelijks, een mooie toevoeging. Het geeft een moderne, strakke en luxe uitstraling aan een pand. En het ziet er erg professioneel uit, juist ook bij kleine bedrijven, om zulke details toe te voegen.