Een geschikte bouwbesluit brandpreventie nodig? Neem dan snel contact op met HeatBarrier.nl! Dit bedrijf weet als geen ander hoe belangrijk het is om de veiligheid te waarborgen. Je zit er immers niet op te wachten dat er brand ontstaat op jouw werkplek toch?

Onze werkruimte mag wel veiliger

Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwerpen en realiseren van onze nieuwe werkruimte. Echter is het wel van belang om rekening te houden met de veiligheid van ons allemaal. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijzelf te gaan verdiepen in de brandpreventie. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik al snel op de website van HeatBarrier.nl. Op deze website heb ik voldoende informatie en tips gelezen wat mij deed overtuigen. De afspraak werd gemaakt zodat zij bij ons langs zouden komen. Vervolgens hebben zij, na ons gesprek, een offerte opgemaakt met de precieze kosten. Wel zo prettig om te weten dat dit de definitieve kosten zijn! De service die zij verlenen is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de snelheid waarin zij te werk gaan.