1 december 2021

Samen met onze vriendengroep op zoek naar groepsreis naar India

1 min read

Iedereen in onze vriendengroep leek het een erg leuk idee om met z’n allen een rondreis door India te maken. We gingen daarom ook op zoek naar groepsrondreis naar India om een bedrijf te vinden die leuke rondreizen door India aanbiedt tegen een voordelige prijs.

Erg veel websites met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar een groepsreis naar India kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die groepsreizen naar India aanbieden. We wilde graag voordelig uitkomen en daarom besloten we ook om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we een keuze zouden maken.

Uitgekomen op de website van Indus Reizen

Nadat we met z’n alle een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwam een van ons terecht op de website van Indus Reizen. We vonden de website allemaal erg mooi en overzichtelijk. Op de website is ook super veel informatie te vinden over de rondreizen die het bedrijf aanbiedt. Deze informatie sprak ons super erg aan waardoor we besloten om een offerte aan te vragen. We kregen erg snel een reactie en we vonden de prijs voor een groepsrondreis naar India van Indus Reizen super aantrekkelijk waardoor we besloten om te bezoeken.