20 januari 2022

Spiegel zonder lijst

2 min read

Bekijk de spiegel zonder lijst bij de Spiegelshop. Op de site zie je de spiegel Clear zonder lijst maar met een mooie facetrand. Daarnaast heeft de Spiegelshop een groot assortiment aan spiegels met lijst. Een spiegel zonder lijst wordt meestal toegepast op een plek waar beperkt ruimte is, ook al vinden velen de facetrand bijzonder mooi. Als je de ruimte hebt, heb je bij de Spiegelshop alle keuze. Is de ruimte beperkt dan is het advies een spiegel zonder lijst. Lees verder over de spiegels van de Spiegelshop Hengelo en wat zij zoal in het assortiment hebben.

De Spiegelshop heeft verschillende stijlen

Zo’n ideale plek voor een spiegel zonder lijst is in de kamer van een dochter die de tienerleeftijd heeft. Zodra zij met make-up wil gaan experimenteren dan is die ene spiegel in de badkamer te weinig. De oplossing is dan een eigen spiegel in haar eigen kamer, en omdat zulke kamertjes vaak vol zijn is een spiegel zonder lijst tegen de wand of tegen een kastdeur ideaal. Een spiegel zonder lijst is ook handig als passpiegel als de ruimte bij de kledingkast beperkt is. Maar als de ruimte er is, dan kun je ook voor een spiegel met lijst kiezen, en de Spiegelshop Hengelo heeft hierin alle keuze.

De stijlvolle lijsten zijn zelfs op maat te verkrijgen

De Spiegelshop Hengelo heeft een eigen lijstenmakerij. Terwijl de Spiegelshop al een gigantisch groot assortiment lijsten heeft. Als je een spiegel ter decoratie wil toevoegen aan je interieur kun je alle kanten op. Bijvoorbeeld een moderne strakke zwarte stalen lijst is leverbaar maar ook een brocante houten lijst. Zij hebben een zilveren baroklijst in het assortiment, en tal van andere stijlen. Mooi zijn de stoere spiegels van de Spiegelshop. Dit biedt alle mogelijkheden om een spiegel als decoratie in de woonkamer te realiseren. Bekijk de spiegels online, en mocht je de juiste spiegel niet aantreffen, leg dan contact voor maatwerk lijsten en spiegels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *