18 oktober 2021

Strandlaken bedrukken

3 min read
Handdoek

Wanneer de zomer in aantocht is en iedereen een vakantie aan het uitzoeken is of al weggaat naar warme oorden, dan is een strandlaken als relatiegeschenk een schot in de roos. Maar ook tijdens de feestdagen als bijvoorbeeld Kerst is een luxe strandlaken als kerstgeschenk een geliefd kerstgeschenk. De strandhanddoeken zijn groot van formaat zodat je er helemaal op kunt liggen en lekker zacht en behaaglijk. De strandlakens zijn er in veel verschillende kleuren en verschillende kwaliteits klassen.
Omdat dit een luxe product is dat lang meegaat en niet aan kwaliteit inboet, adviseren wij om deze strandlakens te voorzien van borduring of weving met uw logo of bedrijfsnaam. Zo wordt uw logo of naam één met het strandlaken en zal deze er levenslang op blijven zitten en mooi blijven.
Er is natuurlijk heel wat te koop op het gebied van strandhanddoeken. Wij zetten graag de diverse mogelijkheden voor u op een rij.

Handdoek
  1. Full colour bedrukte strandlakens. Een strandlaken dat aan 1 zijde helemaal in full colour wordt bedrukt met uw ontwerp. Deze strandlakens kennen een lage pool zodat ze digitaal in full colour geprint kunnen worden. Door de platte pool is deze handdoek licht in gewicht en sneldrogend. De handdoeken zijn gemaakt van katoen. Door het
    grote drukoppervlak zal uw merk zeker opvallen aan het strand of in de sauna en heeft u een maximaal bereik. Vanaf 25 stuks te bestellen, levertijd ca 2 weken.
  2. Hamamdoek. Deze van oorsprong Turkse doeken zijn zowel als handdoek als pareo te gebruiken. De handdoeken zijn van geweven katoen met horizontale witte strepen en lusjes aan de uiteinden. De handdoeken zijn er rechthoekige vorm maar ook in het rond te verkrijgen. De hamamdoeken zijn te bedrukken of kunnen worden voorzien van een borduring. Sneldrogend en licht in gewicht. Vanaf 25 stuks te bestellen, levertijd ca 1-2 weken
  3. Handdoek met Reliëf inweving. Bij handdoeken met een relief inweving wordt er tijdens het productie proces gebruik gemaakt van hoge en lage polen van het katoen. Uw logo wordt als het ware in de handdoek geschoren. Hierdoor ontstaat verschillende hoogte en laagte verschillen waardoor uw logo naar voren komt. Een heel chique effect, dat maar in 1 kleur kan worden uitgevoerd ( in eigen PMS kleur mogelijk).Vanaf 120 stuks, levertijd ca 4-5 weken
  4. Handdoek met Jaquard inweving. Bij een jacquard inweving wordt tijdens het productieproces uw eigen logo of ontwerp in de stof ingeweven. Uw logo kan over de gehele handdoek worden weergegeven. Dat geeft een maximale merkbekendheid. Vanaf 120 stuks te bestellen, levertijd 4-5 weken
  5. Handdoek met boordinweving. Bij een boordinweving wordt zoals de naam het als zegt uw logo op de boord van de handdoek ingeweven tijdens het productieproces. Op subtiele wijze komt uw logo tot uiting. Vanaf 120 stuks, levertijd 4-5 weken.
Handdoek
  1. Handdoek met normale borduring. Bij een ‘normale’ borduring wordt op een handdoek uit voorraad een borduring aangebracht. Deze borduring kan op de boord maar ook op een andere plek. De prijs van de borduring is afhankelijk van het aantal steken dat het logo nodig heeft. Des te meer steken des te hoger de prijs. Omdat de handdoek al op voorraad liggen kunnen wij deze handdoek snel leveren. Vanaf 25 stuks, levertijd ca. 2 weken. Komt u er niet uit, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en prijzen. Neem contact met ons op via info@relatiegeschenk4you.nl of kijk in ons ruime assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *