Zoek je uitdagend en veelzijdig werk, kijk dan eens bij vacatures bouw. Of je nu op zoek bent naar een baan als projectleider, uitvoerder, tekenaar of werkvoorbereider, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vacatures bouw

Of je nu mbo, hbo of master-opgeleid bent, in de wereld van de bouw is er altijd een passende vacature te vinden. Of je nu starter op de arbeidsmarkt bent of al vele jaren werkervaring hebt. Er zijn legio mogelijkheden om te starten of door te groeien naar een nieuwe functie.

Twee rechterhanden?

Eerlijk is eerlijk, klussen, bouwen, tekenen, voorbereiden, het is niet voor iedereen weggelegd. Inzicht, materiaalkennis, precisie, het zijn allemaal facetten die meespelen. Geen wonder dat veel huiseigenaren aankloppen bij een aannemer om ook in huis verbouwplannen te realiseren. Dat maakt het werkveld des te interessanter.

Is het een mannenwereld?

De wereld van de bouw staat bekend als een mannenwereld. Maar dat vrouwen er goed bij passen is geen geheim meer. Als vrouw hoef jij je dan ook niet af te laten schrikken door het idee dat alleen mannen goed kunnen functioneren als timmerman, elektricien, metselaar of loodgieter. En mannelijke werknemers hebben er geen problemen mee als een vrouw het team komt versterken. Want in een team met meerdere visies, ideeën en invalshoeken ontstaan de mooiste plannen en resultaten. En vrouwen benaderen dingen nu eenmaal net wat anders dan mannen.

Waarom solliciteren bij een bouwbedrijf?

Welke redenen zijn er om te solliciteren bij een bouwbedrijf? Ten eerste omdat écht iedere dag anders is. En ja, dat hoor je vaker als het om werk gaat. Maar in dit geval klopt het ook echt. Wanneer je met jouw collega’s aan een klus begint, zie je iedere dag de vooruitgang. Je bouwt verder, tot aan het laatste detail en de klus wordt afgesloten. Vervolgens begin je op een nieuwe plek, weer aan een nieuwe opdracht. En dat varieert van een kleine klus in een woonhuis, tot een grote renovatie van een bedrijfspand. Soms ben je een dag ergens bezig en soms ben je een half jaar ergens aan het werk.

Aanpassen aan de omstandigheden

Soms lijkt iets vanaf de buitenkant prima in orde. Maar al werkende kom je erachter dat er achter de schermen van alles niet klopt. Een lekkage, schimmel, slechte bedrading. En dat los je ter plekke op. Je denkt na, overlegt, plant en voert uit. Zodat er een optimale en veilige nieuwe situatie ontstaat.