20 januari 2022

Waar een klein keukenblok allemaal handig voor is

1 min read
klein keukenblok

Soms heb je gewoon weinig ruimte. Is helemaal niet erg, maar dan moet je wel even slim en praktisch inrichten. Een kantoor, een caravan of een huis: soms is het gewoon krap. Dan heb je bijvoorbeeld een extra klein keukenblok nodig. Gelukkig bestaat dat ook!

klein keukenblok

Wat is een klein keukenblok?

Nou, letterlijk wat er staat: een keukenblok, maar dan klein! Even zonder dollen: een klein keukenblok is een blok dat alle voorzieningen van een simpele keuken heeft maar dan in veel minder oppervlakte. Daarmee is het geschikt voor onder andere:

  • kantoorruimten waar de keuken beperkt mag zijn
  • campers en caravans
  • kleine huizen en studio’s

Een keuken voor je kantoor

Het is een feit dat je op kantoor niet een volledig uitgeruste keuken nodig hebt. Sterker nog: vaak is dat hartstikke overdreven. Doorgaans heb je in een keukenblok op kantoor vooral een plek nodig om koffie te maken, een koelkast voor eten en een plek om dingen te bereiden zoals een boterham. Daarnaast kun je nog overwegen om een oven of magnetron toe te voegen maar het hoeft niet want veel Nederlanders eten toch niet warm op kantoor. 

klein keukenblok

Klein keukenblok zelf inrichten

Het extra kleine keukenblok kun je tegenwoordig dus gewoon kant-en-klaar kopen. Daarvoor hoef je helemaal niet zelf met spijkers en planken in de weer. Die kleine keuken bestel je gewoon online. Als je geld wil besparen dan kun je het beste kiezen voor een keuken in een gangbare maat maar een keuken op maat laten maken is ook mogelijk.