Audi behoort tot één de populairste automerken in ons land. En dat is niet zonder reden. Zo kan je profiteren van een sportieve look, een degelijk interieur, hoge kwaliteit en nog veel meer. Audi heeft verschillende modellen in verschillende prijsklassen beschikbaar, zelfs als je op zoek bent naar een compacte auto die toch wel enige pit heeft. Als je hier naar op zoek bent, dan biedt Audi A1 private lease wellicht de uitkomst. In deze blog bespreken we alle voordelen van de Audi A1 en waarom je deze auto zeker niet moet onderschatten.

Audi A1 private lease: de voordelen

De audi A1 wordt met name gekenmerkt door zijn compacte design. Dit is ideaal wanneer je in een grote, drukke stad woont. De A1 kan je door zijn compactheid gemakkelijk parkeren. Ondanks zijn compacte formaat zal je deze auto toch niet moeten onderschatten. Deze auto’s worden standaard uitgerust met een hightech 1.0 TFSI motor met 75 KW (95 PK). Deze motoren zorgen voor een directe inspuiting van brandstof, beschikken over turbotechnologie en bevatten een partikelfilter. Hierdoor beschik je met een zuinige 1.0 motor toch over voldoende vermogen om goed te kunnen inhalen. De maximum snelheid van een standaard uitgeruste A1 bedraagt 186 kilometer per uur. Wil je meer vermogen? Bij Audi A1 private lease is dit geen enkel probleem. Je kunt namelijk zelf je kiezen tussen verschillende Audi A1 uitrustingen. 

Interieur Audi A1 private lease

Bij de kleinere automodellen merk je al gauw het budget een probleem is. Dat zie je vaak ook terug in het aantal opties, comfort en design. Dit is echter bij de Audi A1 niet het gevoel. Ondanks dat het de kleinste Audi model is, ervaar je alsnog het echte ‘Audi’ gevoel. Het interieur is zeer hoogwaardig afgewerkt. Als kers op de taart kan je ook kiezen voor een MMI-scherm. Dit volwaardig multimediasysteem zorgt ervoor dat je onder andere gemakkelijk naar de plaats van je bestemming wordt genavigeerd. Daarnaast geeft het ook nog eens een luxe gevoel.