1 december 2021

Wat zijn de bekendste bezienswaardigheden van Nederland?

2 min read

Soms lijkt het wel alsof iedereen steeds verder weg gaat elk jaar op vakantie. Niets is minder waar, elk jaar gaan er nog steeds ontzettend veel mensen op vakantie in Nederland. Waarom? Omdat Nederland ook ontzettend veel te bieden heeft. Sommige mensen hebben de top attracties van Nederland nog niet eens gezien! Dat is zonde, want het is allemaal dichtbij en het is ontzettend mooi. In dit artikel gaan we de populairste bezienswaardigheden van Nederland vertellen. 

Keukenhof

Deze attractie is natuurlijk een inkoppertje, namelijk de Keukenhof. Jaarlijks trekt deze attractie ontzettend veel bezoekers. De Keukenhof is een prachtig bloemenpark in Zuid-Holland. Jaarlijks worden er in het voorjaar mooie bloemen van verschillende tuinbouwbedrijven tentoongesteld. Stel u woont hier niet in de buurt, dan is het een idee om er in de buurt op vakantie te gaan, zodat u het gemakkelijk kan bezoeken. U kan bijvoorbeeld een glamping in Nederland boeken. Dit kan bijvoorbeeld via de website van Villatent

Amsterdam

U kan natuurlijk ook naar de meest toeristische plek van Nederland gaan: Amsterdam. Er zijn jaarlijks veel buitenlandse toeristen, maar ook Nederlanders hebben er veel te zien. U kan bijvoorbeeld naar het rijksmuseum of het paleis op de Dam. Ook al bent u er al een keer geweest, het rijksmuseum is zo groot, er is altijd wel wat nieuws te ontdekken. Verder is Amsterdam echt een levendige stad, waar u zich zeker een periode kan vermaken. Als u meerdere dagen in Amsterdam wil doorbrengen, is het meest makkelijk om een hotel midden in Amsterdam te boeken. 

Deltawerken en Neeltje Jans

Een andere leuk tip is om naar de Deltawerken en Neeltje Jans te gaan. Het zijn indrukwekkende bouwwerken. Ook is het ontzettend leerzaam om iets te leren over hoe ons land wordt verdedigd. Daarnaast is het natuurlijk dicht bij het strand, dus als u deze bezienswaardigheid heeft gezien, kan u er meteen een stranddag achteraan plakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *