18 oktober 2021

Wil jij je vriendschap vereeuwigen?

2 min read

Je bent al langer dan 10 jaar met iemand bevriend en wil het zo graag behouden. Een speciale cadeau zou jullie vriendschap vereeuwigen. In deze blog geef ik meer inzicht omtrent het onderhouden van zo een lange relatie. Veel leesplezier!

Een gepersonaliseerde zegelring?

Het personaliseren van sieraden kan goed werken, omdat sieraden in relatie tot andere geschenken langer meegaan. Het bedenken van een creatieve en speciale gift kan vaak lastig zijn. Onze tip is dan ook om jouw beste vriend/vriendin goed te bestuderen. Dit houdt in dat je kijkt naar wat voor type sieraden hij of zij leuk vindt.

Als je meer inzicht heb gekregen in de smaak van je vriend(in), dan is het tijd om te bepalen welk soort sieraad hij of zij nog niet heeft. Zie je bijvoorbeeld dat je beste vriend nog geen ring heeft, dan kan het lonen om twee zegelring voor heren aan te schaffen.

Hoe persoonlijk kan ik het maken?                                 

Bij dames komt het vaak voor dat ze belangrijke data met voornaam graveren op de ring of armband. De heren kunnen samen iets bedenken (een symbool bijvoorbeeld) wat hun vriendschap typeert. Tevens gaan zilveren ringen langer mee dan bijvoorbeeld stalen ringen. Wellicht zijn jullie kinderen later ook vrienden en dan kunnen jullie de ringen overdragen aan hen.

Een andere manier om een persoonlijke cadeau aan te schaffen, is het bedenken van creatieve uitspraken of woorden wat alleen jullie begrijpen. Dit kan een simpel geluidje zijn en kan ook meer diepgang hebben, zoals een brief.

Hopelijk heb ik je voldoende kunnen inspireren omtrent het personaliseren van een geschenk. Voor meer informatie adviseer ik om de website van by LYDIAN.nl te bekijken.