Heb jij je eigen onderneming in de horeca in Tilburg? Dan weet je ongetwijfeld hoeveel daarbij komt kijken. Niet alleen moet je zaak netjes en mooi zijn, je menukaart boeiend en je personeel goed getraind, je moet ook nog de inkoop doen! De koffie en andere producten wil je natuurlijk van topkwaliteit hebben. Koffie in Tilburg bestellen kan gelukkig heel goed.

koffie maken

Koffie bestellen

Wanneer je koffie gaat uitzoeken voor je bedrijf, is het goed om altijd eerst te proeven. Je wil natuurlijk een goede bak serveren aan je gasten. Om dat te doen, moet je ook weten welke de beste is. Daarnaast moet je natuurlijk weten hoe je een goede bak koffie klaarmaakt.

Bonen, machines en alles eromheen

Het is voor je aan het proeven gaat, goed om na te denken over hoe jij je koffie wil bereiden en serveren. Vind jij een automatische machine voldoende? Of wil je juist de barista uithangen en heerlijke, professionele koffie maken? Kan allebei! En hoeveel verschillende soorten koffie wil je aanbieden? Sommige ondernemers kiezen er bijvoorbeeld voor om meerdere bonen aan te bieden die allemaal verschillen in sterkte. 

koffie tijd

Een merk kiezen

Er zijn een heleboel verschillende bedrijven die koffiemelanges en koffiebonen verkopen. Natuurlijk kun je afgaan op een bekende merknaam. Wanneer een groot deel van de andere ondernemers in de omgeving een bepaalde koffiesoort schenkt, zal deze wel goed zijn. Maar je kunt natuurlijk ook koppig kiezen voor een minder gebruikt merk en je eigen weg gaan.