Het maken van bruidsfoto’s is een vak apart. Zoek je een bruidsfotograaf in Waalre? Gelukkig zijn er een aantal goede in die omgeving. Maar je moet toch een aantal dingen vooraf regelen om de dag perfect te maken, inclusief de foto’s.

bruidsfotograaf Waalre

Vertel alles

Het klinkt overbodig om te zeggen maar het gaat nog vaak fout: vertel alle details van je bruiloft aan je fotograaf. Je zorgt dat hij of zij een draaiboek heeft van de dag natuurlijk maar ook leuke kleine dingen zoals het gooien van een boeket of een kleine verandering in optredens moet je echt doorgeven. De fotograaf kan dan zo goed mogelijk voorbereiden op de mooiste momenten van de dag en deze voor je vastleggen. 

Laat zien wat je mooi vindt

Heb je foto’s gezien van een andere bruiloft die je heel mooi vindt? Laat deze dan zien aan je fotograaf. Je kunt dat best laten zien ter inspiratie of om beter aan te geven wat je nu precies mooi vindt en wat niet. Het helpt je fotograaf ook op weg.

Wat je niet wil

Vertel ook vooral welke dingen je absoluut niet wil. Bepaalde momenten zeker niet op de foto? Laat het weten. Geen filters of geen geposeerde foto’s? Ook dat kun je gewoon erbij vertellen!