Omdat ik een nieuw appartementje gekocht had, had ik dus ook nood aan meubels. Dit was niet zo evident, omdat het een heel klein appartementje en het nogal vreemd is ingedeeld. Daarom had ik dus nood aan op maat gemaakte meubels. Hierdoor ging ik dus op zoek naar een eethoek op maat en kwam ik op deze website terecht. 

Mijn ervaring met deze website


Ik kan eigenlijk zeer kort zijn over dit bedrijf: ik heb er zeer goede ervaringen mee. Ik heb de medewerkers gecontacteerd en ik werd snel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik kreeg heldere uitleg en wist ook meteen wat me te wachten stond. Omdat de prijzen ook meevielen heb ik uiteindelijk besloten in zee te gaan met dit bedrijf. Intussen heb ik de meubels ook mogen ontvangen en ook hier ben ik zeer tevreden mee. Ze zien er kwalitatief en zeer mooi uit. Ze passen ook bij de rest van mijn interieur in het appartement. Kortom, ben je ook op zoek naar een eethoek op maat? Dan raad ik graag deze website van dit bedrijf aan! Ik vind het een topper!