20 januari 2022

Zonwerende raamfolie bestellen

2 min read

Nieuw huis en op zoek naar zonwerende raamfolie? Kijk eens bij deze website. Hier vind je het goedkoopste aanbod aan raamfolie en zonwerende raamfolie. Het verschil tussen de twee is dat zonwerende raamfolie de weerspiegeling van de zon via je ramen voorkomt. Raamfolie is vooral bedoeld als bescherming van je privacy als het gaat om mensen die je huis in kunnen kijken. Zonwerende raamfolie doet dat ook, maar zorgt er ook voor dat de zon niet je huis opwarmt via de ramen.

Goedkoop en op maat

Je kunt op de website je zonwerende raamfolie dus goedkoop vinden, maar het is nog mooier. Je kunt het namelijk op maat bestellen. Ze verkopen hier statisch raamfolie. Dat wil zeggen dat het als vanzelf aan je ramen kleeft, maar zonder dat je het hoeft te plakken. Je beschadigt dus ook niet je ramen, ook niet wanneer je in een huurwoning zit en de raamfolie er weer af moet halen. Als je op maat bestelt, is dit op de centimeter nauwkeurig. Is je raam groter, bijvoorbeeld 95,5 centimeter? Bestel dan die laatste halve centimeter extra en werk de raamfolie zelf thuis bij met een mesje.

Proefstaaltje en levering

Er is een ruim aanbod te vinden bij de webshop en je kunt natuurlijk twijfelen omdat je het zonwerende raamfolie niet in het echt hebt gezien. Daarom kun je voor één euro een proefstaaltje bestellen. Dan weet je precies wat je daarna in huis haalt. Als je voor 50 euro of meer bestelt, krijg je je bestelling gratis thuis geleverd. En ze zijn ook nog snel: voor vier uur in de middag besteld, is de volgende dag in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *